Angst voor de tandarts? Geen paniek!

Geplaatst op

Het komt helaas nog veel voor dat mensen onwijs bang zijn voor de tandarts. En dat begrijpen wij maar al te goed. Een tandarts heeft de juiste kennis en methodes om je van je problemen met je gebit af te helpen. Maar doordat het soms wat pijn kan doen en bij de één de pijngrens hoger ligt dan bij de ander, is dit vaak de reden dat men niet meer naar de tandarts durft. Uiteraard is het niet verstandig om nooit meer naar de tandarts te gaan, daarom is er een nieuwe behandelmethode bedacht om deze groep mensen toch nog te helpen en meer geruststelling te geven. Ben jij diegene met angst? Lees dan gerust verder en wie weet ben jij hiermee onwijs geholpen!

 

Behandelmethodes bij de angsttandarts

Omdat een tandartsbezoek belangrijk is voor de gezondheid van je gebit, wil de tandarts van Ismile iedereen een kans geven om zich toch prettig te voelen om naar een tandarts te komen. Zo zijn er nieuwe behandelmethodes in het leven geroepen om ook jou met angst voor de tandarts te helpen. Zo was jij vast nog niet bekend met de speciale angsttandarts in Amsterdam? Deze tandarts is speciaal opgeleid om patiënten die last hebben van lichte angst tot ernstige fobieën te helpen met de juiste methodes. Zo wordt er van tevoren een intakegesprek gedaan waar er drie opties worden vrijgegeven waar je uit kunt kiezen om tijdens je behandeling te gebruiken. Zo kun je kiezen uit een lachgassedatie, lichte narcose of rustgevende pillen. Tijdens deze intake wordt alles goed uitgelegd en doorgenomen zodat je goed weet waar je aan toe bent. Ook zal de angsttandarts meer tijd voor je vrijmaken zodat er af en toe een pauze moment kan plaatsvinden als je toch wat angstig blijft.

 

Kindertandarts

Ook voor kinderen is er bij Ismile Tandartspraktijk een gespecialiseerde kindertandarts. Deze tandarts is goed opgeleid en zorgt ervoor dat jouw kind zich comfortabel en vertrouwd voelt bij de tandarts. Ook zullen ze stap voor stap doornemen met je kind wat de bedoeling is en waarom het zo belangrijk is om naar de tandarts te gaan en je tanden goed te verzorgen. Deze uitleg wordt dan ook gegeven met een duidelijk en begrijpelijke taalgebruik voor kinderen. Door de geruststelling en uitleg goed uit te voeren kan dit ervoor zorgen dat jouw kind later geen angsten gaat creëren voor de tandarts. Het is daarom altijd verstandig om hier vroegtijdig goed mee te beginnen.

 

Over ons

Op onze site houden we je graag op de hoogte van de verschillende trends binnen de wereld van trainen en werken aan je gezondheid.

Contactgegevens

Via info @ ucncranio.nl neem je eenvoudig contact met ons op. We beantwoorden je vragen zo snel mogelijk.

© 2024 Alle rechten voorbehouden