Een reis naar het hart

Regelmatig organiseert het Boswijk Instituut workshops, groepen rond een bepaald thema. Dit jaar hebben we een zeer beproefde workshop in ons programma opgenomen, getiteld een reis naar je hart. Deze workshop is ooit ontwikkeld door Jan en Riekje Boswijk en wordt nu een tikje gemoderniseerd uitgevoerd door twee prachtige vrouwen, Francis Bouwman en Eveline Mientjes. Deze workshop vervangt een therapiegroep niet maar is vooral een geweldige voorbereiding of aanvulling op een van de therapie of opleidingsgroepen.

Inhoud 
Leven vanuit je hart is leven vanuit je ware natuur. Het is echter niet zo makkelijk om hiermee in het dagelijks leven verbonden te blijven. Door teleurstellende en pijnlijke ervaringen uit het verleden heb je je hart soms afgesloten. Je denkt dat het te kwetsbaar is om je helemaal te laten zien.
In deze workshop kun je ervaren hoe het is om je hart werkelijk te openen en je oorspronkelijke gevoeligheid weer toe te laten. Aan de hand van een gestructureerd programma word je door diverse blokkades naar je hart toe geleid. Om vandaar uit wezenlijk contact te maken met jezelf en met anderen.
We gebruiken hiervoor werkvormen als: visualisaties, verschillende therapeutische oefeningen, lichaamswerk, dans en (mandala)tekenen. Verder neemt muziek tijdens veel werkvormen een essentiële plaats in.
Deze workshop is eveneens geschikt voor die mensen die anderen ondersteunen en begeleiden als behandelaar en hulpverlener. Om iemand te helpen zijn hart weer te bereiken is het namelijk nodig om je eigen hart tot je beschikking te hebben.

Data
15, 16 en 17 november

Lokatie
Boswijk Instituut,
Landgoed Beukenrode, gebouw 7, Beukenrodelaan 2, 3941 ZP Doorn

Klik hier voor meer informatie

Deel deze pagina
  • gplus
  • pinterest

Reacties

  1. silhouette
    UCNCranio

    Nog geen reacties, wees de eerste en plaats een reactie.

Plaats een reactie