Aanmeldformulier

Het UCN is de beroepsvereniging voor de Upledger therapeuten staat voor de Upledger Craniosacraal therapie Nederland.

Het UCN verzorgt de PR van de Cranio. Wij geven aandacht aan de bekendheid van craniosacraaltherapie in Nederland en in Europa. Hierin werken we samen met Cranio Nederland (opgericht door UCN en NCSV) en Cranio-Europe. Voor bekendheid van de craniosacraaltherapie en de zichtbaarheid voor jou als therapeut staan we op beurzen en is er het platform. Verder werken we nu aan een groter media-plan met advertenties, filmpjes en foto’s die leden op hun eigen site kunnen zetten. Er zijn UCN folders en een PowerPoint presentatie over craniosacraal therapie beschikbaar voor leden.

Verder verzamelen we samen met jou data voor wetenschappelijk onderzoek en is het dé plek om collega’s te ontmoeten en je jezelf op de hoogte te houden van de laatste professionele ontwikkelingen op het gebied van cranio. Naast de algemene ledenvergadering verzorgen wij ook scholing d.m.v. congressen en symposia met verschillende interessante onderwerpen.

Naast al deze voordelen krijg je je eigen ruimte op het dashboard van de UCN en ben je te vinden via de therapeutenzoeker en dus nog meer zichtbaar voor nieuwe cliënten. Een lidmaatschap kost €95 (2017) per jaar.

Voor Aspirant-leden bedraagt een lidmaatschap € 35 per jaar (2017), je hebt alle voordelen die leden ook hebben, behalve dat je nog niet in de ledenzoeker te vinden bent en je nog geen eigen ruimte op het dashboard krijgt.

Lidmaatschap:

Privé gegevens:

Praktijkgegevens